Νέα

Θέλετε να μάθετε αν έχετε χαρισματικό παιδί;

  |   Νέα   |   No comment

Για πρώτη φορά στην Πάτρα η διεξαγωγή επίσημων τεστ I.Q. από την Ελληνική MENSA σε μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη διοργανώνουμε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη, σε συνεργασία με την Ελληνική Mensa, με θέμα την αναγνώριση και διαχείριση των Χαρισματικών Παιδιών. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την διάλεξη αυτή που θα παραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 18:30, στο Press Room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η επιστημονικά υπεύθυνη Χαρισματικότητας της Mensa κ. Δανάη Δεληγεώργη,  Ψυχοπαιδαγωγός Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης.  Η κ. Δεληγιώργη θα αναλύσει σε όλες του τις πτυχές, το σοβαρό θέμα του εντοπισμού και διαχείρισης των Χαρισματικών παιδιών. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί  θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν ποια είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των χαρισματικών παιδιών και πως τα διαχειριζόμαστε με επιτυχία.

Στη συνέχεια, η Ελληνική MENSA θα πραγματοποιήσει τα επίσημα τεστ I.Q. στο  κεντρικό διδακτήριο των Φροντιστηρίων Κουτσαντώνη, Γούναρη 35 και Κανακάρη, το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 17:00.

Τα τεστ αποτελούνται μόνο από σχηματικές παραστάσεις, ώστε να μπορούν να απαντηθούν από όλους και δεν προϋποθέτουν εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Ο Όμιλος Κουτσαντώνη, νιώθοντας πάντα την ευθύνη για την καλύτερη εξέλιξη και πρόοδο των παιδιών, θέλουμε να συμβάλλουμε στον εντοπισμό των παιδιών με ιδιαίτερα χαρίσματα που τα κάνουν να ξεχωρίζουν, ώστε να μπορέσουμε να τα εξελίξουμε μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας και να συμβάλλουμε στην ανάδειξη τους.