Πρόγραμμα Σπουδών

Πρόγραμμα σπουδών για φοιτητές – ενήλικες

shutterstock_94330726Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη έχουμε δημιουργήσει ειδικά εντατικά τμήματα για φοιτητές και ενήλικες τα οποία επιτρέπουν σε κάποιον εντελώς αρχάριο να αποκτήσει επίπεδο “Καλής Γνώσης” της Ξένης Γλώσσας (FCE, ECCE, PTE Level 3, B2) σε 3 οκτάμηνα. Αυτά τα τμήματα είναι ιδανικά και για όσους έχουν αφήσει την εκμάθηση των Αγγλικών για πολλά χρόνια και χρειάζονται τώρα άμεσα να αποκτήσουν για την δουλειά τους ένα αναγνωρισμένο πτυχίο στα Αγγλικά.

Για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την εκμάθηση της Αγγλικής σε υψηλότερο επίπεδο μπορούν να αποκτήσουν το Proficiency συνεχίζοντας τις σπουδές τους για 11 επιπλέον μήνες.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει την διάρκεια που απαιτείται για το κάθε επίπεδο.

Τάξη Διάρκεια
Beginner /Elementary 8 μήνες
Intermediate/ Pre-Intermediate 8 μήνες
FCE (B2) 8 μήνες
PROFICIENCY (C2)  8-11 μήνες

Επίσης παρέχουμε την δυνατότητα επιλογής της πιο σύγχρονης μεθόδου διδασκαλίας ξένων γλωσσών, “Βlended Learning”, η οποία  αγαπήθηκε από ενήλικες, φοιτητές, εργαζόμενους και επαγγελματίες που αδυνατούν να εντάξουν τακτικές ώρες μαθήματος στην καθημερινότητά τους.

Με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος (Lower 60€,  Proficiency 70€)  και υψηλή ποιότητα διδασκαλίας, έχει ήδη βοηθήσει όσους το επέλεξαν να αποκτήσουν πτυχίο, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, και να μιλήσουν άπταιστα αγγλικά!

Όπως κάθε χρόνο, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη σημειώσαμε 100% επιτυχία στις απαιτητικές  εξετάσεις του Πανεπιστημίου Cambridge στα πτυχία  Lower και  Proficiency.

H τεράστια επιτυχία των μαθητών των Φροντιστηρίων Κουτσαντώνη στις επίσημες εξετάσεις όλων των πτυχίων,  αποδεικνύει την τέλεια προετοιμασία των μαθητών του φροντιστηρίου, την  αποτελεσματικότητα των καθηγητών του και την εμπειρία του Οργανισμού, που  επί 50 χρόνια συνεχίζουμε να αποτελούμε την πρώτη επιλογή ουσιαστικής εκμάθησης ξένων γλωσσών!

Κάθε χρόνο οι εκατοντάδες επιτυχόντες, σε απαιτητικά πτυχία και με καλές βαθμολογίες, δικαιώνουν τους φοιτητές και ενήλικες που εμπιστεύονται την ξενόγλωσση εκπαίδευση τους στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη και αποτελούν κίνητρο για την συνεχή εξέλιξη!

shutterstock_106310195

Πρόγραμμα σπουδών για Μαθητές

Προτείνεται στους μαθητές μας να ξεκινούν την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας στην Τρίτη τάξη Δημοτικού. Για να αποκτήσουν όμως τα παιδιά μία πιο ομαλή επαφή με την γλώσσα μπορούν τα παρακολουθήσουν τα Pre-junior τμήματά μας ειδικά σχεδιασμένα για μαθητές Δευτέρας Δημοτικού. Σε αυτήν την χρονιά τα παιδιά γνωρίζουν την Αγγλική γλώσσα μέσα από τραγούδια, παιχνίδι και ζωγραφική. Έχοντας αποκτήσει την πρώτη επαφή είναι έτοιμα να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών.
Επίπεδο Διάρκεια
A PREL 9 μήνες
B PREL 9 μήνες
A Senior 9 μήνες
B Senior 9 μήνες
C Senior 9 μήνες
D-Senior /PREFCE 9 μήνες
FCE (B2) 8 μήνες
PROFICIENCY (C2)  13 μήνες