Πρόγραμμα Σπουδών

Πρόγραμμα σπουδών για φοιτητές – ενήλικες

shutterstock_139929730Τα Γερμανικά είναι η πρώτη μητρική γλώσσα μεταξύ των κατοίκων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι η «χώρα της ευκαιρίας» ,με τις σημαντικότερες εξαγωγές στον κόσμο και ζητά εξειδικευμένο προσωπικό που θέλει να εργαστεί. Επιπλέον τα γερμανικά Πανεπιστήμια θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο για όσους ενδιαφέρονται να φύγουν για σπουδές στο εξωτερικό!

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη έχουν δημιουργήσει εντατικά και ολιγομελή τμήματα φοιτητών και ενηλίκων, όπου οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν τη βασική γνώση στα Γερμανικά σε λίγους μήνες. Ο κάθε σπουδαστής μπορεί να αποκτήσει το Β1 σε 11 μήνες και το Β2 σε ένα επιπλέον ακαδημαϊκό έτος.

Τάξη Πτυχίο Διάρκεια
1η χρονιά Επίπεδο Β1 11 μήνες
2η χρονιά Κρατικό (ΚΠΓ)- Επίπεδο Β2 8 μήνες
3η χρονιά Επίπεδο C1 8 μήνες
4η χρονιά Επίπεδο C2 8 μήνες

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη χρησιμοποιούμε διαδραστικούς  πίνακες που καθιστούν το μάθημα πιο ευχάριστο. Προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα σπουδών σε ανταγωνιστικές τιμές και σας προετοιμάζουμε με επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα.

shutterstock_113102116

Πρόγραμμα σπουδών για Μαθητές

Οιμαθητές μας ξεκινούν τα Γερμανικά σαν δεύτερη γλώσσα συνήθως στην Πέμπτη ή Έκτη Δημοτικού. Στα 3,5 χρόνια αποκτούν το πρώτο αναγνωρισμένο πτυχίο στην Γερμανική Γλώσσα, το B1. Συνεχίζοντας τις σπουδές τους για έναν ακόμη χρόνο αποκτούν το Β2. Με ένα επιπλέον χρόνο αποκτούν το C1 τα οποία πιστοποιούν την πολύ καλή γνώση των Γερμανικών.

Τάξη Πτυχίο Διάρκεια
1η χρονιά 8 μήνες
2η χρονιά 8 μήνες
3η χρονιά 8 μήνες
4η χρονιά Β1 (Φεβρουάριο.) 4-8 μήνες
5η χρονιά Κρατικό (ΚΠΓ)- Β2 (Φεβ.) 8 μήνες
6η χρονιά Επίπεδο C1 8 μήνες
7η χρονιά Επίπεδο C2 8 μήνες