Είπαν για εμάς

“Ο χώρος και ειδικότερα η ατμόσφαιρα είναι φιλική προς εσένα (…) έχεις όρεξη για μάθημα!”
Γιώργος Π. , D int

“Το φροντιστήριο είναι εξαιρετικό, ο τρόπος διδασκαλίας πολύ ευχάριστος και οι καθηγήτριες υπέροχες! Είναι πραγματικά τιμή μου που φοιτώ εδώ!”
Μυρτώ Σ. , D int

“ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια στην Ελλάδα”
Μαρία Γ. , FCE

Το φροντιστήριο μας είναι με μια λέξη υπέροχο. Το προσωπικό του φροντιστηρίου με καλύπτει πλήρως καθώς οι καθηγητές μας, μας σέβονται και γνωρίζουν πως μπορούν να μας κάνουν να μάθουμε αγγλικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη!
Αλεξάνδρα Π., Proficiency

“Στο φροντιστήριο υπάρχει πολύ ευχάριστο κλίμα μεταξύ των μαθητών και των καθηγητών. Οι διδάσκοντες είναι πολύ αξιόλογοι και ικανοί και αυτό φαίνεται και στις επιδόσεις των μαθητών. Είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Πάνω από όλα όμως διδάσκεται η αγάπη για τη ξένη γλώσσα!”
Ελπίδα Κ. , Proficiency

“ένα προχωρημένο φροντιστήριο με υπερσύγχρονα μέσα εκπαίδευσης. Το καλύτερο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ!”
Αλεξάνδρα Χ. B Senior

Μου αρέσει το φροντιστήριο «Κουτσαντώνη». Συνδυάζει την τεχνολογία με ένα πολύ φιλικό κλίμα. Οι καθηγητές είναι φιλικοί και μας μαθαίνουν πολλά πράγματα. Γίνονται πολλές εκδηλώσεις και συνέχεια πραγματοποιούνται πολλά καινούρια πράγματα. Για αυτό προσωπικά δεν βαριέμαι ποτέ και πιστεύω πως οι συμμαθητές μου περνούν καλά επίσης.
Αναστασία Λ. , FCE

Η γνώμη μου για το φροντιστήριο Κουτσαντώνη είναι πολύ καλή. Η δουλειά που γίνεται στα παιδιά είναι άριστη. Οι γνώσεις που αποκτούν πάνω στο αντικείμενο είναι πολύ γερές. Η συμπεριφορά των δασκάλων και του προσωπικού είναι άριστη.
μπαμπάς Παύλος Σ.

There is no better!
Σοφία Μ. ,B Senior

Κύριοι ιδιοκτήτες, κύριοι καθηγητές και λοιπά οργανικά μέλη της αλυσίδα φροντιστηρίων Κουτσαντώνη, χαιρετίζω την προσπάθεια σας! Σας συγχαίρω για τον επαγγελματισμό, την ευσυνειδησία, το πνεύμα ευγενούς άμιλλας και σύμπνοιας, τον ζήλο και την αγάπη που σας διαπνέει κατά την εργασία σας! Η άριστη συνέπεια στις αρχές της παιδαγωγικής, η εμπειρία και η μεταδοτικότητα των εκπαιδευτών, το πλούσιο εποπτικό υλικό, συνοδευόμενο από τις τελευταίες λέξεις της τεχνολογίας, είναι μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας σας! Μπράβο, συνεχίστε έτσι!
Νίκη Μ., Adults

Ξεκινήσαμε τα αγγλικά μας πέρσι, στην τάξη PRESCHOOL. H μικρή το έβλεπε σαν παιχνίδι και τώρα ανυπομονεί να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά. Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!
μαμά Πέπη Κ.

«…ξέραμε ότι είχαμε κάνει την καλύτερη επιλογή πολύ πριν πάρει το Lower …»
μαμά Σοφία Ζ.

«…λατρεύει τη δασκάλα του και μιλάει αγγλικά και στο σπίτι και μάλιστα με προφορά! Το γεγονός ότι μίλαγε αγγλικά στην τάξη του νομίζω τον βοήθησε πολύ να εξοικειωθεί και να μιλάει με άνεση».
μαμά Μαρίνα Σ.

Η προσωπική επαφή που είχαμε με τους καθηγητές και το προσωπικό των φροντιστηρίων μας έκαναν να νιώσουμε άνετα από την αρχή. Τώρα είμαστε ήσυχοι, με απόλυτη εμπιστοσύνη ότι και τα δύο μας παιδιά μαθαίνουν αγγλικά από ανθρώπους που θέλουν, ξέρουν, και μπορούν να τους δώσουν το καλύτερο.
μαμά Άννα Χ.

Τα γερμανικά θεωρούνται δύσκολη γλώσσα. Τα φροντιστήρια Κουτσαντώνη είναι η ζωντανή απόδειξη ότι όταν υπάρχει σωστή μέθοδος τα παιδιά προχωρούν και παίρνουν το δεύτερο / τρίτο πτυχίο τους πριν μπουν στα δύσκολα του Λυκείου.
μπαμπάς Θανάσης Π.