Η Ιστορία μας

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Κουτσαντώνη» βρίσκονται στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1965 παρέχοντας υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε μαθητές, σπουδαστές, ενηλίκους και εργαζόμενους.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας, σήμερα είμαστε κοντά σας με εννέα σύγχρονα διδακτήρια σε όλη τη Πάτρα διδάσκοντας κυρίως Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Κινέζικα, Ρωσικά και Τουρκικά.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένα και σύγχρονα προγράμματα σπουδών και την επιτυγχάνουμε συνδυάζοντας την υποδειγματική διδασκαλία υψηλών προδιαγραφών με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων και πρωτοποριακών τεχνικών μάθησης.

Τα ταχύρρυθμα προγράμματα, το έμπειρο διδακτικό από Έλληνες και Ξένους καθηγητές, η αποκλειστική χρήση της Αγγλικής γλώσσας μέσα στη τάξη και τα ειδικά εργαλεία και προνόμια που έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους μαθητές μας, είναι  μερικοί από τους λόγους που έχουν καταστήσει το εκπαιδευτήριό μας ως την πρώτη επιλογή.

Κατά συνέπεια, το όνομα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Κουτσαντώνη» είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στην Πάτρα, συνώνυμο της ποιοτικής και αποτελεσματικής εκμάθησης ξένων γλωσσών.

Οι χιλιάδες επιτυχόντες αναγνωρισμένων πτυχίων σε όλες τις γλώσσες και η πορεία των ενεργών μαθητών μας, αποδεικνύουν την επιτυχία των κέντρων Κουτσαντώνη στο τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και αποτελούν το εφαλτήριο για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία.