Νέα

Eγγραφείτε και επωφεληθείτε διπλά!

  |   Νέα   |   No comment

Aκόμη ένα σχολικό έτος φτάνει στο τέλος του!  Με αφορμή το κλείσιμο αυτής της δημιουργικής χρονιάς, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη σας δίνουμε  την ευκαιρία να προσφέρετε την καλύτερη  ξενόγλωσση εκπαίδευση στα παιδιά σας βοηθώντας τα να χτίσουν γερές βάσεις  ξεκινώντας από την Α’ προκαταρκτική.

Μαζί μας, τα παιδιά αναπτύσσουν τις ικανότητες, την αυτοπεποίθηση και τις γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζονται για να αγαπήσουν τη γλώσσα και να  επικοινωνούν σωστά. Γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, σας προσφέρουμε 100 ευρώ έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα και δωρεάν τα βιβλία σε όλους τους μαθητές  που θα εγγραφούν στην Α’ προκαταρκτική έως 15 Ιουνίου.

Οι έμπειροι καθηγητές μας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την Αγγλική γλώσσα από την πρώτη μέρα, καθοδηγούν τα παιδιά με σωστούς παιδαγωγικούς τρόπους και μεθόδους.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη, επί 52 χρόνια, παραμένουμε σταθερά στη κορυφή της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και  αποτελούμε εγγυημένη επιλογή για την επιτυχία των παιδιών σας! Εμπιστευτείτε τους καλύτερους!

9 σημεία εκπαίδευσης σε όλη την Πάτρα